Pariul zilei – 18.02.2016

Bilet realizat de Pariuri in 17 February, 2016. Postat in Pariul Zilei

Anderlecht vs Olympiakos (18.02.2016) – ora 20:00
pariul zilei2Avem o cota atractiva pentru pariul zilei de joi seara, si anume 1.80 in momentul de fata. Ne-am indreptat atentia catre un meci de Europa League, intre Anderlecht si Olympiakos, meci care va incepe la ora 20:00, ora Romaniei.
AnderlechtOlympiakos
Anderlecht se afla in continuare in cursa pentru titlu in Belgia Jupiler League, desi  e doar pe locul trei momentan. Echipa vine dupa trei victorii si un egal in ultimele patru meciuri, fiind intr-o forma buna si avand un moral bun la ora actuala. Belgienii sunt nevoiti sa scoata un rezultat favorabil aici, altfel sansele calificarii vor fi destul de mici in retur.De cealalta parte, Olympiakos este echipa care are de partea ei o experienta mult mai buna la nivel europeana. Grecii sunt favoriti per total sa mearga mai departe, insa un gol inscris in deplasare va conta enorm, de aceea nu ne asteptam ca acestia sa joace la 0-0 aici. Olympiakos a bifat 11 victorii, doua remize si un esec in ultimele 14 partide oficiale, fiind intr-o forma destul de buna.
Pariuri Anderlecht vs Olympiakos
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza – Da @ 1.80

  • Anderlecht este o buna ”incasatoare” chiar si pe teren propiu, plus ca va incerca in mod sigur sa inscrie diseara. Mergem pe un meci deschis, cu goluri in ambele porti aici.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,