Pariul zilei – 18.03.2017

Bilet realizat de Pariuri in 17 March, 2017. Postat in Category

West Ham vs Leicester (18.03.2017) – ora 17:00
pariul zilei2West Ham si Leicester vor fi puse fata in fata sambata de la ora 17:00 in etapa cu numarul 29 din Anglia Premier League. Mizam pe o cota de 1.60 la pariul zilei si speram sa vedem un meci frumos si cu goluri multe.
West Ham
Leicester
Ciocanarii au dezamagit in ultima perioada, adunand doar doua puncte din precedentele patru etape ale campionatului. West Ham este pe locul 11, cu 33 de puncte si cu un golaveraj de 38-49. Atacul este decent, insa defensiva este printre cele mai slabe in acest moment. WHU a primit 24 de goluri acasa, din totalul celor 49. Leicester City a triumfat in Champions League, unde a eliminat-o pe Sevilla si s-a calificat in sferturi. Campioana Angliei a ajuns la trei victorii din tot atatea dupa demiterea lui Ranieri si deja incep sa dispara usor-usor emotiile retrogradarii. Vulpile au 27 de puncte, fiind pe locul 15, la doar trei lungimi de zona fierbinte, dar si cu o restanta de jucat.
Pariuri – West Ham vs Leicester
Info pariuri sportive  Ambele marcheaza @ 1.60

  • West Ham are un atac decent, dupa cum spuneam, plus ca joaca acasa si ii trebuie victoria. Leicester este intr-o crestere vizibila de forma, asa ca ne asteptam la goluri si de-o parte si de cealalta sambata dupa amiaza.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!