Pariul zilei – 18.05.2019

Bilet realizat de bonus in 18 May, 2019. Postat in Pariul Zilei

Getafe – Villarreal

Cea din urma etapa a campionatului Spaniei va fi un moment foarte bun pentru pariori sa obtina profit deoarece situatia din La Liga este stabilita in cea mai mare parte. Una dintre echipele care inca mai lupta pentru un obiectiv concret este Getafe, o formatie care se claseaza pe pozitia a cincea cu 58 de puncte, la egalitate cu Valencia care ocupa locul 4 din clasament.

Getafe are sansa de a se califica chiar in UEFA Champions League daca vor obtine victoria in duelul cu Villarreal iar Valencia nu va castiga in deplasare la Valladolid. Getafe este una dintre echipele cu cele mai multe puncte acumulate pe teren propriu, jucatorii antrenati de Pepe Bordalas au inregistrat 11 victorii in cele 17 meciuri disputate pana acum in fata propriilor fani.

Getafe este si una dintre echipele cu cele mai organizate aparari din La Liga, doar Atletico Madrid a primit mai putine goluri decat Getafe, iar trupa gazdelor nu a incasat nici un gol in ultimele 4 meciuri de pe stadionul Coliseum Alfonso Perez. Trebuie sa subliniem faptul ca nici Real Madrid nu a reusit sa marcheze pe acest stadion si este cu atat mai greu de crezut ca Villarreal va realiza o surpriza azi, deci succesul celor de la Getafe cotat cu 1.60 este recomandarea noastra pentru cei care doresc sa obtina un castig suplimentar.