Pariul zilei – 18.08.2015

Bilet realizat de Pariuri in 17 August, 2015. Postat in Pariul Zilei

Man United vs Club Brugge (18.08.2015) – ora 21:45
pariul zilei2Cota de 1.70 avem pentru pariul zilei de marti, meciul cu pricina urmand sa se dispute in play-off-ul Europa League. Manchester United si Club Brugge sunt cele doua protagoniste, englezii fiind mari favoriti la pariuri.
Man UnitedClub Brugge
 Echipa de pe Old Trafford cu siguranta doreste sa transeze soarta calificarii inca de la meciul tur, insa n-au impresionat in acest debut de sezon. United a castigat primele doua partide de Premier League, 1-0 vs Tottenham acasa si 1-0 pe terenul lui Aston Villa, insa cel putin in primul meci s-a prezentat rusinos chiar, mult sub asteptari.Club Brugge cu siguranta nu va iesi prea mult joc, urmand sa inchida jocul si in mod cert s-ar multumi si cu un rezultat de egalitate in Anglia, rezultat care sa o pastreze cu sanse bune in cursa pentru calificare in faza grupelor. E greu de crezut ca vice-campioana Belgiei va reusi o astfel de surpriza, fiind net inferioara la mai toate capitolele.
Pariuri Man United vs Club Brugge 
Info pariuri sportive: Sub 3.0 goluri HA @ 1.70

  • Mergem pe un meci destul de strans aici, cu maximum trei reusite intre Man United si Club Brugge, asteptandu-ne ca nici una dintre cele doua tabere sa nu riste prea mult in mansa tur.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!