Pariul zilei – 18.09.2014

Bilet realizat de Pariuri in 18 September, 2014. Postat in Pariul Zilei

Rio Ave vs Dinamo Kiev (18.09.2014) – ora 22:05
pariul zilei2Pariul zilei de astazi, joi 18 Septembrie, l-am ales din Uefa Europa League, acolo unde de la ora 22:05, in Portugalia, Rio Ave o va gazdui pe Dinamo Kiev intr-un meci din Grupa J, grupa in care se mai afla Steaua si Aalborg. Cota pariului ales de noi este de 1.83 in momentul de fata.
Rio Ave Dinamo Kiev
Rio Ave este surpriza placuta a debutului de campionat in Portugalia Primera Liga, avand trei victorii clare si un rezultat de egalitate, aflandu-se printre fruntasele clasamentului. Lusitanii au trecut in play-off-ul competitiei de Elfsborg, scor 2-2 la general, insa au avut avantajul golului marcat in deplasare. De peste cinci luni nu au mai pierdut gazdele un meci oficial pe teren propriu, 1-2 in Aprilie cu Olhanense. Dinamo Kiev este formatia care pleaca din pole-position in aceasta partida, atat pe hartie, cat si la pariuri, unde este usor favorita. Forma echipei vizitatoare este una de admirat, cu trei victorii si un egal in ultimele patru partide, dar si o medie de aproape trei reusite pe meci. Tot trei victorii si un egal au oaspetii si un ultimele patru deplasari oficiale, astfel ca au toate motivele sa spere la victorie aici.
Pariuri Rio Ave vs Dinamo Kiev
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza @ 1.83

  • Rio Ave este una dintre cele mai bune formatii din Portugalia in acest debut de sezon, iar Dinamo Kiev nu are nevoie de multe prezentari. Mizam pe goluri si de-o parte si de alta, cota fiind destul de tentanta la ora actuala.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,