Pariul zilei – 18.09.2016

Bilet realizat de Pariuri in 17 September, 2016. Postat in Pariul Zilei

ACS Poli Timisoara vs Steaua (18.09.2016) – ora 20:00
pariul zilei2Avem o cota de 1.60 pentru pariul zilei de duminica, meciul care ne-a atras atentia urmand sa aiba loc chiar in Liga 1. Cele doua protagoniste vor fi ACS Poli Timisoara si Steaua, partida facand parte din etapa cu numarul opt.
ACS Poli Timisoara
Steaua
Timisorenii sunt ultimii in Liga 1, cu -10 puncte, recuperand doar patru din penalizarea suferita din partea federatiei. Banatenii au obtinut o singura victorie, o remiza si cinci infrangeri in cele sapte etape de pana acum, avand si cel mai slab golaveraj, cu opt goluri marcate si 20 de goluri primite. Cota pentru victoria gazdelor este de 10.00.Pe de alta parte, Steaua Bucuresti este net superioara la orice capitol si nu isi permite pasi gresiti in aceasta deplasare. Indiferent de rezultat, vice-campioana Romaniei va ramane pe primul loc, avand 17 puncte din 21 posibile la ora actuala. Steaua este singura formatie din Liga 1 fara infrangere in momentul de fata.
Pariuri – ACS Poli Timisoara vs Steaua
Info pariuri sportive Steaua -1.0 HA @ 1.60

  • Steaua este net superioara din toate punctele si nu ar trebui sa aiba emotii in fata celei mai slabe echipe din Liga 1. Mizam pe o victorie clara a oaspetilor, cu returnarea mizei in cazul unui succes la limita.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,