Pariul zilei – 18.10.2015

Bilet realizat de Pariuri in 17 October, 2015. Postat in Pariul Zilei

Concordia Chiajna vs Astra Giurgiu (18.10.2015) – ora 18:00
pariul zilei2Nici pentru ziua de duminica nu am ales o cota astronomica la pariul zilei, ci 1.57 in momentul de fata. Ne-am indreptat atentia catre o partida din Liga 1, intre Concordia Chiajna si Astra Giurgiu.
Concordia ChiajnaAstra Giurgiu
Concordia Chiajna este printre codasele clasamentului, pe locul 12 din 14, fiind echipa cu cele mai multe infrangeri, sapte la numar, alaturi de FC Voluntari. Ilfovenii au 10 puncte in dreptul lor si un golaveraj de 13-20, cu mari probleme in aparare. De altfel, Chiajna are penultima aparare la ora actuala si un atac modest, cu o reusita pe meci.Astra Giurgiu vine dupa un succes rasunator in Cupa Ligii, 3-0 cu Viitorul Constanta, fiind calificata in semifinale. Giurgiuvenii conduc ostilitatile si in campionatul intern, fiind primii in clasament, cu 27 de puncte si cu un golaveraj de 23-16. Trupa lui Sumudica are doua puncte peste Steaua (2) si patru peste Viitorul (3).
Pariuri Concordia Chiajna vs Astra Giurgiu
Info pariuri sportive: Astra DNB @  1.57

  • Astra, desi cu probleme la nivel de conducere, s-a prezentat exemplar in acest sezon, iar fata de Concordia Chiajna este net superioara la mai toate capitolele. In caz de egalitate, miza va fi returnata.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,