Pariul zilei – 18.11.2015

Bilet realizat de Pariuri in 17 November, 2015. Postat in Pariul Zilei

Soligorsk vs Vitebsk (18.11.2015) – ora 16:00
pariul zilei2Pariul zilei de miercuri vine din Cupa Belarusului, in faza optimilor de finala. Soligorsk si Vitebsk se intalnesc in mansa retur a acestei runde, dupa 1-1 in tur. Oferta nu este foarte bogata momentan, iar pariul nostru va avea o cota in jur de 1.90 cand va fi introdusa in oferta, dupa parerea noastra.
SoligorskVitebsk
O putem considera favorita pe formatia gazda, superioara la toate capitolele, plus ca si rezultatul din tur e de partea ei, desi nu a fost unul excelent (1-1). Soligorsk are in primul rand avantajul terenului propriu, dar totodata este si intr-o forma mult mai buna decat echipa adversa, venind dupa cinci victorii si un egal in ultimele sase jocuri.De cealalta parte, Vitebsk a scos un rezultat destul de ok in tur pe propria arena, tinand cont de diferentele dintre cele doua cluburi. Le va fi greu oaspetilor sa se impuna aici sau sa scoata un egal de la 2-2 in sus pentru a merge mai departe. Forma celor de la Vitebsk este una modesta, cu doua egaluri si trei infrangeri in ultimele cinci partide oficiale.
Pariuri Soligorsk vs Vitebsk
Info pariuri sportive: 1 pauza / 1 final

  • Cum am spus, nu au aparut inca prea multe cote in dreptul acestei partide, dar pana la fluierul de start ne asteptam ca oferta sa fie mai bogata, iar noi mergem pe o dominatie a gazdelor pe propria arena.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!