Pariul zilei – 18.11.2017

Bilet realizat de Pariuri in 17 November, 2017. Postat in Pariul Zilei

AS Roma vs Lazio (18.10.2017) – ora 19:00
pariul zilei2AS Roma si Lazio se intalnesc vineri seara de la ora 19:00 in derby-ul etapei cu numarul 13 din Italia Serie A. Cele doua rivale din capitala sunt vecine de clasament, despartite de doar un punct la ora actuala.
AS Roma Lazio
AS Roma a inregistrat noua victorii si doua esecuri pana acum in Serie A, fiind pe locul cinci momentan. Trupa de pe Olimpico are 27 de puncte, iar victoria in derby-ul de sambata ar readuce-o in Top 4. Gazdele vin dupa patru succese consecutive in Serie A si au cea mai buna aparare, cu doar sapte goluri incasate. Lazio se prezinta aici dupa o serie impresionanta de rezultate in competitia interna, ajungand la noua succese consecutive in campionat si Europa League. Trupa lui Stefan Radu este pe locul patru in Italia, cu 28 de puncte si un golaveraj de 31-12. Doar Juventus (35) si Napoli (32) au marcat mai mult decat Lazio pana acum.
Pariuri AS Roma vs Lazio
Info pariuri sportive: GG @ 1.42

  • Se intalnesc aici rivalele din capitala Italiei, doua echipe in forma maxima, care promit un spectacol pe cinste. Mizam pe goluri in ambele porti, desi cota nu este una astronomica la ora actuala.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!