Pariul zilei – 18.12.2014

Bilet realizat de Pariuri in 17 December, 2014. Postat in Pariul Zilei

Giannina vs PAOK (18.12.2014) – ora 21:30
pariul zilei2Pariul zilei de astazi, joi 18 Decembrie 2014, vine din Grecia Super League, de la partida dintre Giannina, echipa de mijlocul clasamentului, si PAOK, formatia sezonului pana acum. Cota aleasa de noi este de 1.70 in oferta Sportingbet.
Giannina PAOK
Giannina este intr-o crestere vizibila de forma, avand in vedere ca echipa a obtinut nu mai putin de zece punct e in ultimele cinci etape, exact cat reusise in primele zece. Giannina a urcat astfel in prima jumatate a clasamentului, fiind a opta clasata, cu 20 de puncte si cu un golaveraj de 17-14, avand o defensiva apropiata de cea a adversarilor din acest joc. PAOK pare sa fie usor favorita in cursa pentru titlu. Aproape de jumatatea campionatului, PAOK se afla inca pe pozitia fruntasa si are patru puncte peste Olympiakos, echipa care controleaza fotbalului din Grecia de doua decenii fara drept de apel. Oaspetii au strans 31 de puncte din 39 posibile si se lauda cu cel mai bun golaveraj din Super League, 31-13 in momentul de fata.
Pariuri Giannina vs PAOK
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.70

  • La ora actuala cea mai buna cota de pe piata pentru 2 solist poate fi gasita in oferta Sportingbet. PAOK are un sezon excelent, iar noi mizam pe victoria liderului din Grecia.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!