Pariul zilei – 18.12.2016

Bilet realizat de Pariuri in 18 December, 2016. Postat in Pariul Zilei

Barcelona vs Espanyol (18.12.2016) – ora 21:45
pariul zilei2Ieri n-am avut emotii prea mari cu pariul zilei, fiind castigator. Astazi ne-am indreptat atentia catre partida dintre Barcelona si Espanyol, partida programata la ora 21:45, cota fiind una interesanta si atractiva.
Barcelona
Espanyol
Barcelona a picat pe locul trei dupa victoria Sevillei de ieri. Catalanii au nevoie de victorie pentru a reveni pe locul doi si pentru a se apropia la trei puncte de Real Madrid, echipa care nu evolueaza in etapa aceasta. Messi si ai lui nu au aratat cea mai buna forma in ultimele saptamani, insa se tine aproape de fotoliul de lider.Espanyol a aratat destul de bine in ultimele saptamani, dovada ca in precedentele cinci runde a bifat trei victorii si doua remize. Trupa din Barcelona are 22 de puncte si un golaveraj pozitiv, 19-18, fiind in prima jumatate a clasamentului. Mai exact, Espanyol ocupa locul noua, cu sperante la un loc de Europa League in aceasta stagiune.
Pariuri – Barcelona vs Espanyol
Info pariuri sportive  Sub 4.0 goluri HA @ 1.58 

  • Barcelona n-a rupt gura targului in ultimele saptamani, iar diseara in derby-ul local cu Espanyol ne asteptam la maximum trei goluri. Daca se vor marca fix patru, miza va fi rambursata.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,