Pariul zilei – 19.01.2016

Bilet realizat de Pariuri in 19 January, 2016. Postat in Pariul Zilei

Aston Villa vs Wycombe (19.01.2016) – ora 21:45
pariul zilei2Una dintre cele mai interesante rejucari programate astazi in faza 16-imilor de final din Cupa Angliei va avea loc pe Villa Park de la ora 21:45, acolo unde Aston Villa va da piept cu Wycombe. Pariul zilei ales de noi astazi are o cota tentanta de 1.70.
Aston VillaWycombe
Aston Villa e foarte probabil sa retrogradeze in Championship la finalul acestei stagiuni, desi in ultiele meciuri da ceva semne de revenire. Lanterna rosie din Premier League tinteste calificarea in optimile FA Cup, insa n-a avut viata usoara contra lui Wycombe in meciul initial, remizand 1-1 pe terenul echipei din liga a patra. Astazi Villa are avantajul terenului propriu si nu isi mai permite pasi gresiti.Wycombe a scos un rezultat impresionant in urma cu zece zile pe teren propriu, avand ocazia sa joace acum pe un stadion cu traditie din Anglia, Villa Park. Plus de asta, trupa din League Two a avut si ceva incasari frumoase de pe urma acestei rejucari, asa ca si-au atins in mare parte obiectivul. Echipa a pierdut doar doua din ultimele opt deplasari, insa adversarii au fost din ligile inferioare.
Pariuri Aston Villa vs Wycombe
Info pariuri sportive: Aston Villa -1.0 AH @ 1.70

  • Villa are un sezon dezastruos, dupa cum spuneam, dar in fata unei echipe de liga a patra, pe teren propriu, ne asteptam sa castige destul de clar, asta desi in meciul initial nu s-a descurcat tocmai admirabil.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!