Pariul zilei – 19.01.2018

Bilet realizat de Pariuri in 18 January, 2018. Postat in Pariul Zilei

Hertha Berlin vs Dortmund (19.01.2018) – ora 21:30
pariul zilei2Hertha Berlin si Borussia Dortmund deschid etapa cu numarul 19 din Germania Bundesliga, vineri seara incepand cu ora 21:30, ora Romaniei. Se anunta un spectacol pe cinste oferit de cele doua echipe, iar cota noastra pentru pariul zilei este de 1.73 in acest moment.
Hertha Berlin Dortmund
Hertha Berlin a oscilat destul de mult pe parcursul acestei stagiuni, iar la ora actuala ocupa un dezamagitor loc 11. Trupa din capitala are 24 de puncte, fiind insa la doar patru lungimi de ultima pozitie care duce in Europa League. Mai este aproape jumatate de campionat de jucat, asa ca e devreme pentru a face calcule. Borussia Dortmund isi revine usor-usor, iar rezultatele din precedentele trei etape le-au adus sapte puncte, plasand echipa din nou in Top 4. BVB este a patra mai exact, cu 29 de puncte si un golaveraj de 39-24, avand al doilea atac din tara, cu un singur gol mai putin marcat decat Bayern. In tur Borussia a castigat cu 2-0 acasa.
Pariuri Hertha Berlin vs Dortmund
Info pariuri sportive: GG @ 1.73

  • Dupa cum spuneam, ne asteptam la un meci deschis intre cele doua protagoniste, un meci de care pe care si speram ca ambele atacuri sa iasa la rampa, mai ales ca defensivele sufera si de-o parte si de cealalta.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!