Pariul zilei – 19.04.2017

Bilet realizat de Pariuri in 19 April, 2017. Postat in Pariul Zilei

Monaco vs Dortmund (19.04.2017) – ora 21:45
pariul zilei2Monaco si Dortmund lupta diseara pentru un loc in faza semifinalelor UEFA Champions League. Meciul tur a fost castigat de francezi, 3-2 in deplasare. Pariul zilei de astazi are o cota de 1.91 in oferta Unibet, fiind de departe cea mai buna cota de pe piata.
Monaco
Dortmund
AS Monaco se lauda cu opt victorii in ultimele noua meciuri oficiale. Echipa a trecut de Manchester City in runda precedenta, scor 6-6 al general, marcand insa mai mult in deplasare. Liderul din Ligue 1 are un atac formidabil, de departe cel mai bun din tara in acest an. Monaco are prima sansa la titlu in Franta, iar in UCL este cu un pas in semifinale.Dortmund are nevoie de o victorie la cel putin doua goluri diferenta pentru a merge mai departe. Bineinteles, exista si varianta unui succes la limita, dar ar trebui sa marcheze de cel putin trei ori. La nemti a revenit zilele trecute si Marco Reus dupa accidentare, fiind anuntat ca titular in banda stanga pentru meciul de diseara.
Pariuri – Monaco vs Dortmund
Info pariuri sportive  Peste 3,5 goluri @ 1.91

  • Asa cum am vazut si in tur, ambele echipe au atacuri impresionante, iar asta speram sa vedem si diseara, asa ca am ales sa mergem pe cel putin patru goluri in meci.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!