Pariul zilei – 19.04.2019

Bilet realizat de bonus in 19 April, 2019. Postat in Pariul Zilei

Hermannstadt – FC Voluntari

Prima partida din aceasta runda de Liga I va aduce pariorilor un meci in care se vor intalni Hermannstadt si FC Voluntari, doua echipe despre care va vom oferi mai multe detalii in continuarea acestui articol. Inaintea acestui duel cele doua grupari erau despartite de doar 4 puncte, insa pariorii trebuie sa retina faptul ca Hermannstadt nu a obtinut nici o victorie si a suferit 4 infrangeri in cele 5 etape din Grupa de retrogradare.

Aceasta serie nefericita a adus clubul sibian pe locul 12 in clasament, in timp ce FC Voluntari a reusit sa obtina 3 victorii si sa se indeparteze de zona periculoasa a clasamentului. Experienta acumulata de ilfoveni in sezoanele anterioare s-a dovedit un element decisiv pe acest final de campionat in care presiunea va creste foarte mult pe echipele aflate in partea de jos a clasamentului. Cei mai importanti fotbalisti din formula oaspetilor sunt Alexandru Tudorie, portarul Cosmin Vatca si fundasul Igor Armas.

Acesti jucatori au contribuit decisv la victoria ilfovenilor obtinuta in cea mai recenta disputa directa in care FC Voluntari s-a impus cu scorul de 2-0, ambele goluri fiind reusite in repriza secunda. Cea mai sigura alegere pentru pariori este varianta de sansa dubla X2 care este cotata cu 1.50 si va aduce un castig si in situatia in care partida se termina la egalitate.