Pariul zilei – 19.07.2016

Bilet realizat de Pariuri in 18 July, 2016. Postat in Pariul Zilei

APOEL vs TNS (19.07.2016) – ora 20:00
pariul zilei2Pariul zilei de martea aceasta vine din preliminariile Champions League, de la meciul dintre APOEL Nicosia si The New Saints. Partida tur s-a incheiat fara gol in Tara Galilor. Cota aleasa de noi este de 1.65 in momentul de fata.
APOEL
TNS
APOEL Nicosia pare sa fie superioara din toate puncte de vedere, mai ales ca are si o experienta mult mai mare decat adversara din acest joc. Chiar si asa, cipriotii nu s-au lipit de gol in mansa tur, remizand fara gol in Tara Galilor. Acum victoria este singura optiune pentru gazde, fiind si mari favoriti, atat pe hartie, dar mai ales la agentiile de pariuri, cu o cota in jur de 1.10 pentru victorie.De partea cealalta, TNS se afla intr-o forma destul de buna, trecand in runda precedenta a competitiei de Tre Penne (7-2 la general), o echipa de amatori din San Marino. Oaspetii vin dintr-un campionat foarte spectaculos si in care se marcheaza foarte mult, asa ca avem motive serioase sa ne asteptam la destule goluri in meciul de la Nicosia contra lui APOEL.
Pariuri – APOEL vs TNS
Info pariuri sportive Peste 2,5 goluri @ 1.65

  • Desi in tur nu am vazut nici un gol, ne asteptam de aceasta data la un duel mai generos din acest punct de vedere. Mizam pe minimum trei goluri, mai ales ca se anunta un joc destul de dezechilibrat, cum o arata si cotele.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,