Pariul zilei – 19.08.2015

Bilet realizat de Pariuri in 18 August, 2015. Postat in Pariul Zilei

Wolves vs QPR (19.08.2015) – ora 21:45
pariul zilei2Wolverhampton si Queens Park Rangers vor fi puse fata in fata miercuri seara de la ora 21:45 in cea de-a treia etapa a ligii secunde din Anglia. Cota pentru pariul zilei este de 2.00 in momentul de fata la Sportingbet, insa si pariul este putin riscant.
Wolves QPR
Gazdele au inceput bine noua editie de Championship, cu o victorie, 2-1 pe terenul lui Blackburn, si o remiza, 1-1 acasa in fata lui Hull City, echipa solida din Championship. Lupii sunt pe locul opt la ora actuala, cu patru puncte, insa situatia este foarte stransa, tot patru puncte avand si a doua clasata, Middlesbrough, in timp ce Brighton conduce in clasament cu sase puncte din sase posibile. De partea cealalta, QPR n-a reusit sa se ridice la un nivel tocmai bun in primele doua etape de campionat, pierzand primul joc de Championship, 0-2 vs Charlton, dupa care a venit remiza spectaculoasa de pe teren propriu, 2-2 in fata lui Cardiff City. Proaspat retrogradata din Premier League, QPR este pe locul 20 la ora actuala si are nevoie de puncte ca de aer.
Pariuri Wolves vs QPR 
Info pariuri sportive: Peste 2.5 goluri @ 2.00

  • Cele doua echipe au oferit spectacole pe cinste in primele doua etape de campionat, astfel ca mergem si noi pe un over 2,5 la acest joc, plus ca avem o cota excelenta la ora actuala.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!