Pariul zilei – 19.11.2016

Bilet realizat de Pariuri in 18 November, 2016. Postat in Pariul Zilei

Juventus vs Pescara (19.11.2016) – ora 21:45
pariul zilei2Juventus si Pescara se intalnesc in ultimul meci programat sambata seara in Serie A. Pariul zilei are o cota interesanta de 1.71 in oferta Unibet, asteptandu-ne ca Juve sa nu aiba emotii in acest joc.
Juventus
Pescara
Campioana Italiei si liderul la zi din Serie A se prezinta aici dupa trei victorii in ultimele trei etape. Batrana Doamna are 30 de puncte din 36 posibile si dispune de cel mai bun golaveraj din tara, 25-9. La ora actuala Juventus este singura echipa din Serie A cu mai putin de zece goluri primite. Torinezii au bifat sase victorii in sase meciuri acasa.Pescara a obtinut patru puncte din 15 posibile pe teren strain si e greu de crezut ca poate scoate ceva notabil din deplasarea pe Juventus Stadium. Venind dupa patru esecuri la rand in campionat, oaspetii ocupa locul 18 momentan. Acestia au sapte puncte si un golaveraj de 9-20 in dreptul lor dupa 12 etape scurse.
Pariuri – Juventus vs Pescara
Info pariuri sportive Juventus -2.0 AH @ 1.71

  • Am ales sa mergem pe o victorie categorica a celor de la Juventus in meciul de sambata seara. Totusi daca acestia se vor impune la fix doua goluri, miza va fi rambursata.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,