Pariul zilei – 19.12.2016

Bilet realizat de Pariuri in 19 December, 2016. Postat in Pariul Zilei

Jong PSV vs Maastricht (19.12.2016) – ora 21:00
pariul zilei2Jong PSV si Maastricht se intalnesc diseara de la ora 21:00 in cea de-a 19-a etapa a ligii secunde de fotbal din Olanda. Se anunta un meci spectaculos, intre doua formatii ofensive, iar cota pentru pariul zilei de astazi este de 1.61.
Jong PSV
Maastricht
Jong PSV se prezinta aici dupa o perioada ceva mai slaba, desi prima parte a sezonului a fost una buna. Echipa a doua a lui PSV Eindhoven a pierdut trei din ultimele patru meciuri de campionat, fiind pe pozitia a sasea momentan. Jong PSV are 31 de puncte si un golaveraj de 30-19, cu o medie de peste 1,5 reusite pe runda pana acum.Maastricht ramane una dintre formatii solide ale acestei stagiuni, oaspetii urmarind revenirea in prima liga. Cu 36 de puncte si un golaveraj de 31-20, Maastricht ocupa locul trei la ora actuala. O victorie diseara i-ar duce pe oaspeti la doar doua puncte de liderul Venlo dupa terminarea turului de campionat.
Pariuri – Jong PSV vs Maastricht
Info pariuri sportive  Ambele marcheaza @ 1.61 

  • Mizam pe un meci spectaculos diseara in liga secunda din Olanda, avand in vedere ca se intalnesc doua formatii solide, cu atacuri puternice. Asadar, mergem pe goluri in ambele porti.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!