Pariul zilei – 20.01.2017

Bilet realizat de Pariuri in 19 January, 2017. Postat in Pariul Zilei

Gent vs Charleroi (20.01.2017) – ora 21:30
pariul zilei2Vineri seara de la ora 21:30 vom avea meciul de deschidere din cea de-a 22-a etapa a campionatului belgian. Gent si Charleroi se intalnesc, iar cota pentru pariul zilei de vineri este de 1.92 in acest moment.
Gent
Charleroi
Gent se prezinta dupa cinci etape slabe, ultimele trei insemnand numai infrangeri. Echipa gazda a picat din Top 6, fiind acum pe pozitia a saptea, cu 32 de puncte. O victorie i-ar readuce pe gazde din nou pe loc de play-off, insa adversara Charleroi ramane o roca tare, greu de depasit.Oaspetii au una din cele mai solide defensive din Belgia in momentul de fata. Mai exact, doar liderul Club Brugge sta mai bine la acest capitol. Charleroi este pe locul sase, imediat deasupra lui Gent, cu 34 de puncte si un golaveraj de 24-19. Daca defensiva este punctul forte, atacul nu a excelat pana acum.
Pariuri – Gent vs Charleroi
Info pariuri sportive  Ambele marcheaza @ 1.92

  • Cota este mai mult decat atractiva la prima vedere. Se intalnesc doua echipe puternice, dornice de victorie. Problema ar fi ca ambele stau bine in aparare, dar credem ca merita incercata aceasta cota.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,