Pariul zilei – 20.01.2019

Bilet realizat de bonus in 20 January, 2019. Postat in Pariul Zilei

Thailanda – China

Dupa ce s-au disputat meciurile din faza grupelor am aflat echipele calificate in optimiile de finala ale Cupei Asiei, iar astazi pariorii pot obtine un castig suplimentar din partida pe care Thailanda o va sustine in compania selectionatei chineze. Cele doua echipe au suferit cate o infrangere in faza grupelor, dar trebuie sa tinem cont de faptul ca formatia Chinei a fost invinsa de Coreea de Sud, una dintre cele mai puternice nationale de pe continentul asiatic.

Spre deosebire de Thailanda, China a castigat celelalte doua confruntari din grupa, dar nu trebuie subestimat faptul ca Thailanda a reusit un rezultat de egalitate in partida cu Emiratele Arabe Unite, gazdele acestui turneu final. Pariorii trebuie sa fie consitenti de faptul ca intre loturile celor doua selectionate exista o diferenta semnificativa de valoare, doar doi fotbalisti thailandezi convocati pentru aceasta competitie nu provin din campionatul propriu, ci evolueaza la doua cluburi din prima liga japoneza.

In lotul Chinei toti fotbalistii convocati de selectionerul Marcello Lippi evolueaza in campionatul propriu, insa nu trebuie sa omitem faptul ca nivelul campionatul chinez a crescut foarte mult in ultimii ani. Avand in vedere aceste aspecte va invitam sa mizati pe un succes al chinezilor pentru o cota 1.80, un pronstic foarte generos avand in vedere diferentele dintre cele doua nationale.