Pariul zilei – 20.03.2019

Bilet realizat de bonus in 20 March, 2019. Postat in Pariul Zilei

Italia U19 – Belgia U19

Astazi vor avea loc primele partide din al doilea tur al calificarilor pentru Campionatul European la categoria sub 19 ani, iar dintre toate partidele care se vor disputa noi ne vom indrepta atentia spre duelul dintre selectionatele Italiei si Belgiei, un meci din care pariorii pot obtine o cota foarte generoasa. Cele doua formatii fac parte dintr-o grupa in care se mai afla Serbia si Ucraina, iar Italia este considerata favorita la calificare.

Nationala italiana Under 19 a mai sustinut doua partide amicale in acest an, iar tinerii pregatiti de Federico Guidi au reusit sa se impuna impotriva Frantei si Spaniei, alte doua echipe care pot emite pretentii la cucerirea titlului european. Reprezentativa Italiei a mai castigat acest trofeu in 2003 si spera ca aceasta campanie sa fie inceputa cu o victorie impotriva Belgiei care ar aduce multa incredere fotbalistilor italieni.

In formatia belgiana cel mai promitator jucator este portarul Jonathan De Bie care evolueaza pentru Tottenham, deci exista o diferenta uriasa intre nivelurile la care evolueaza tinerii fotbalisti din cele doua nationale. Mai trebuie sa amintim faptul in prima runda de calificari belgienii nu au reusit sa invinga reprezentativa din Malta, deci sunt sanse foarte mici sa reuseasca astazi sa evite infrangerea, iar pariorii care vor miza pe succesul italienilor vor primi cota 2.25 de la majoritatea agentiilor de pariuri.