Pariul zilei – 20.04.2016

Bilet realizat de Pariuri in 20 April, 2016. Postat in Pariul Zilei

Liverpool vs Everton (20.04.2016) – ora 22:00
pariul zilei2Am pregatit o cota de 1.65 pentru pariul zilei de astazi, 20 Aprilie 2016. Meciul care ne-a atras atentia vine din Premier League, acolo unde Liverpool si Everton vor fi adversare incepand cu ora 22:00.
LiverpoolEverton
Cormoranii sunt neinvinsi in ultimele cinci partide, castigand precedentele trei meciuri oficiale. Elevii lui Klopp inca mai spera la o clasare in Top 5 si ne asteptam sa-i vedem foarte motivati astazi. Ce-i drept, Europa League ramane tinta principala pentru gazde, acestia fiind in semifinalele competitiei.Pe de alta parte, Everton vine pe Anfield Road dupa o serie modesta, fara victorie in ultimele cinci jocuri. Echipa lui Roberto Martinez este pe locul 11 in momentul de fata, cu 41 de puncte, mai aproape de zona retrogradarii decat de cupele europene. De 17 ani n-au mai castigat caramelele pe Anfield Road.
Pariuri Liverpool vs Everton
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.65

  • Liverpool a aratat o crestere de forma impresionanta in ultimele saptamani, iar in derby-ul local ne asteptam sa castige din nou trei puncte, mai ales ca Everton vine dupa o perioada mai putin fasta.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,