Pariul zilei – 20.05.2019

Bilet realizat de bonus in 20 May, 2019. Postat in Pariul Zilei

Astra Giurgiu – Sepsi

La al doilea sezon in Liga I Sepsi a reusit sa termine in primele 6 echipe, iar astazi gruparea din Sfantu Gheorghe va disputa ultima partida a acestei stagiuni in deplasare la Astra Giurgiu. Cele doua adversare nu au obtinut foarte multe rezultate onorabile in faza de Play-off, Sepsi are 5 infrangeri consecutive in ultimele partide, iar singurul punct a fost obtinut in partida cu Viitorul Constanta finalizata cu fara nici un gol marcat.

De altfel, Sepsi a reusit sa inscrie doar 3 goluri in aceasta faza a campionatului, ceea ce inseamna ca exista probleme reale in strategia ofensiva. Nici Astra Giurgi nu se poate lauda cu un atac mai eficient, tot 3 goluri a reusit pana acum si formatia antrenata de Constantin Enache, iar unul dintre aceste goluri a fost marcat in partida din tur in care giurgiuvenii s-au impus la limita cu scorul de 1-0.

Pariorii trebuie sa tina cont de faptul ca si in celelalte partide directe dintre cele doua formatii nu s-au marcat mai mult de doua goluri, iar pe finalul acestui campionat este putin probabil ca cele doua formatii sa ne ofere o supriza. In aceste conditii, varianta de sub 2.5 goluri inscrise poate fi cea mai inspirata alegere pentru pariori deoarece acest pronostic este cotat cu 1.65 si ofera mai multa siguranta decat variantele de solisti.