Pariul zilei – 20.07.2014

Bilet realizat de Pariuri in 20 July, 2014. Postat in Pariul Zilei

Rosenborg vs Sogndal (20.07.2014) – ora 19:00
pariul zilei2La fel ca si ieri, cota pariului zilei de azi nu este un astronomica, ci se invarte in jur de 1.65 daca ne luam dupa oferta celor de la bet365. Meciul vine din Norvegia Tippeligaen si le va pune fata in fata pe Rosenborg si Sogndal de la ora 19:00. Rosenborg a castigat ultimele patru confruntari directe, o data casa si de trei ori in deplasare.
Rosenborg Sogndal
Echipa gazda vine dupa pasul gresit facut in preliminariile Europa League, scor 1-2 acasa cu Sligo Rovers, fiind aproape de eliminare. Totusi in campionat echipa merge bine, avand zece puncte castigate in ultimele cinci runde, urcand pe locul patru in clasament, la un singur punct de podium. Golaverajul de 33-23 este de admirat, Rosenborg avand cea mai puternica ofensiva din campionat. Sogndal pe de alta parte este caracterizata in acest sezon de inconstanta, alternand evolutiile bune cu cele slabe, la fel si rezultatele. Echipa se afla in a doua jumatate a clasamentului momentan, pe locul noua mai exact, cu 19 puncte si un golaveraj de 17-22. Doar sase puncte au oaspetii peste zona fierbinte, insa pentru moment nu exista emotii din acest puncte de vedere.
Pariuri Rosenborg vs Sogndal
Info pariuri sportive: Rosenborg -1.0 HA @ 1.65

  • Rosenborg vine la acest meci din postura de favorita certa, fiind pe val, asa cum o arata si ultimele rezultate. Plus de asta are avantajul terenului propriu, iar noi mizam pe o victorie lejera a gazdelor. In cazul unui succes la limita, miza va fi returnata.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,