Pariul zilei – 20.07.2017

Bilet realizat de Pariuri in 19 July, 2017. Postat in Pariul Zilei

Galatasaray vs Ostersunds (20.07.2017) – ora 20:30
pariul zilei2Galatasaray si Ostersunds se intalnesc joi seara de la ora 20:30 in mansa retur a turului doi preliminar din Europa League. Suedezii au castigat saptamana trecuta pe teren propiu, scor 2-0, iar acum mergem pe o cota de 2.20.
Galatasaray
Ostersunds
Galatasaray are in mod clar un lot superior si isi doreste victoria pentru a-si continua aventura europeana, abia inceputa. Turcii au nevoie de o victorie cu 2-0 pentru a duce meciul in prelungiri, sau de un succes la cel putin trei goluri diferenta. Nu va fi usor, insa Galata este capabila de asa ceva, mai ales pe propria arena. Ostersunds este una dintre echipele solide ale fotbalului suedez si cu siguranta va trage cu dintii de rezultatul din tur. Echipa a facut un joc bun, desi turcii au avut ocaziile mai numeroase. In final Ostersunds a terminat fara gol primit acasa, dar si cu doua goluri avans.
Pariuri – Galatasaray vs Ostersunds
Info pariuri sportive 1 se califica @ 2.20

  • Galatasaray a dezamagit in meciul tur, insa acum, cu fanii in spate, ne asteptam sa intoarca rezultatul din primul meci (0-2) si sa mearga mai departe in Europa League.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!