Pariul zilei – 20.08.2015

Bilet realizat de Pariuri in 19 August, 2015. Postat in Pariul Zilei

Ajax vs Jablonec (2-.08.2015) – ora 20:00
pariul zilei2Ajax Amsterdam si Jablonec vor oferi unul dintre cele mai interesante meciuri de joi seara in Europa League pentru pariori. Lovitura de start va fi data la ora 20:00, ora Romaniei, iar pariul zilei are o cota atractiva de 1.83 in momentul de fata.
AjaxJablonec
Lancierii tinteau calificarea in grupele Champions League, insa au fost eliminati in turul trei de Rapid Viena (4-5) la general. Pe de alta parte, echipa a inceput in forta campionatul in Olanda, trecand la pas de Alkmaar si Willem II in primele doua etape, scor 3-0 in ambele cazuri si anuntandu-si astfel candidatura la titlu, asta dupa un sezon de stat in umbra lui PSV.In schimb, Jablonec a avut de trecut de inca un tur preliminar in UEL pentru accederea in play-off, eliminand-o pe FC Copenhaga in runda precedenta, scor 3-3 la general, marcat mai multe goluri in deplasare. Cehii vin dupa infrangerea suferita in campionat, 0-1 pe terenul lui Jihlava, avand doar patru puncte dupa primele trei etape scurse.
Pariuri Ajax vs Jablonec 
Info pariuri sportive: Ajax -1.0 HA @ 1.83

  • Suntem de parere ca intre Ajax si Jablonec nu exista termen de comparatie la ora actuala. Olandezii sunt net superiori la toate capitolele si mergem pe o victorie clara a acestora.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!