Pariul zilei – 20.08.2016

Bilet realizat de Pariuri in 20 August, 2016. Postat in Pariul Zilei

FC Copenhaga vs Aalborg (20.08.2016) – ora 19:30
pariul zilei2Am ales o cota de 1.57 pentru pariul zilei din aceasta sambata. Meciul vine din prima liga de fotbal a Danemarcei, acolo unde FC Copenhaga si Aalborg se intalnesc in derby-ul rundei cu numarul sase, de la ora 19:30.
FC Copenhaga
Aalborg
FC Copenhaga a inceput in forta noua editie de Superliga, tintind catre un nou titlu de campioana. Echipa gazda a adunat 13 puncte din 15 posibile si s-a instalat rapid pe primul loc al clasamentului, laudandu-se si cu cel mai bun golaveraj din tara, 15-2. Copenhaga a marcat in medie trei goluri pe meci, fiind o adevarata forta pe propria arena.Aalborg este de asemenea neinvinsa in meciurile de campionat, avand trei victorii si doua remize pana in acest moment. Oaspetii sunt pe locul trei, cu 11 puncte si un golaveraj de 8-5, multumindu-se probabil si cu un egal in aceasta deplasare. De precizat insa ca Aalborg a pierdut ultimele noua deplasari aici, incasand foarte multe goluri chiar.
Pariuri – FC Copenhaga vs Aalborg
Info pariuri sportive 1 solist @ 1.57

  • Ne asteptam ca FC Copenhaga sa continue seria foarta buna de rezultate din campionatul intern, chiar daca are meci greu diseara. Mizam pe victoria gazdelor, cota fiind destul de atractiva.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,