Pariul zilei – 20.11.2016

Bilet realizat de Pariuri in 19 November, 2016. Postat in Pariul Zilei

Hoffenheim vs Hamburg (20.11.2016) – ora 16:30
pariul zilei2Pariul zilei de duminica, 20 Noiembrie 2016, are o cota de 1.58 in oferta Unibet la ora actuala. Ne-a atras atentia meciul dintre Hoffenheim si Hamburg, primul programat duminica in Bundesliga, de la ora 16:30.
Hoffenheim
Hamburg
Hoffenheim vine aici dupa un start excelent de campionat, dovada ca ocupa locul trei dupa zece etape scurse. Gazdele n-au cunoscut gustul infrangerii, avand in dreptul lor cinci victorii si cinci egaluri. Hoffe este a treia, dupa cum spuneam, cu 20 de puncte si un golaveraj de 18-11. Trei victorii si doua remize au inregistrat acestia in meciurile de acasa.Hamburg are un start de sezon de-a dreptul dezastruos, iar dupa cinci deplasari a castigat un singur punct. Echipa inca mai cauta prima victorie, inregistrand doua remize si opt infrangeri pana acum. Aflata pe ultimul loc, Hamburg are cel mai slab atac (4 goluri marcate) si penultima aparare (23 de goluri primite).
Pariuri – Hoffenheim vs Hamburg
Info pariuri sportive  1 @ 1.58

  • Hoffenheim se numara printre revelatiile acestei stagiuni, iar acasa, in fata ultimei clasate, nu ar trebui sa aiba emotii, asa ca mergem pe victoria gazdelor aici.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,