Pariul zilei – 20.12.2016

Bilet realizat de Pariuri in 20 December, 2016. Postat in Pariul Zilei

Celtic vs Partick (20.12.2016) – ora 21:45
pariul zilei2Am ales o cota de 1.54 pentru pariul zilei de astazi. Mai exact, ne-am indreptat atentia catre meciul dintre Celtic si Partick, meci restant care a fost initial programat in vara, in cea de-a doua etapa a campionatului.
Celtic
Partick
Celtic nu are nici un fel de problema in cursa pentru titlu din acest sezon, dovada ca este prima clasata, cu 46 de puncte. Echipa pregatita de Rodgers e la 11 puncte deasupra locului doi, plus care are si doua meciuri mai putin disputate. Celtic a castigat toate cele sapte meciuri de pe teren propriu pana acum.Partick se afla la polul opus, pe ultima pozitie a clasamentului din Premiership. Echipa vizitatoare a adunat doar 15 puncte in 17 meciuri disputate. Nici golaverajul nu este unul laudabil, cu 19 goluri marcate si 27 primite. Partick a pierdut toate cele opt deplasari pe Celtic Park din 2002 pana astazi.
Pariuri – Celtic vs Partick
Info pariuri sportive  Celtic -1.5 AH @ 1.54 

  • Dupa cum spuneam, Celtic este cea mai puternica echipa din Scotia, pe cand Partick este cea mai slaba. Ne asteptam la o victorie clara pentru gazde, la cel putin doua goluri diferenta.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,