Pariul zilei – 21.01.2019

Bilet realizat de bonus in 21 January, 2019. Postat in Pariul Zilei

Japonia – Arabia Saudita

Dintre toate meciurile din optimiile Cupei Asiei, cel mai interesant duel va avea loc intre Japonia si Arabia Saudita, doua reprezentative care participa constant la turneele Campionatelor Mondiale si care se afla printre favoritele la castigarea acestui turneu.

Pana in prezent Japonia a castigat toate meciurile de la Cupa Asiei, iar aceste rezultate le ofera jucatorilor pregatiti de Hajime Moriyasu un plus de incredere fata de sauditi care in ultima partida din grupa au fost invinsi de nationala din Bahrain cu scorul de 2-0. Este adevarat si faptul ca formatia Arabiei Saudite nu mai avea o motivatie atat de mare sa castige acel meci deoarece era deja calificata in faza optimiilor.

Arabia Saudita este una dintre nationalele care are lotul format integral din fotbalisti proveniti din campionatul propriu, toti jucatorii selectionati de Juan Antonio Pizzi formeaza un grup omogen deoarece membrii lotului se cunosc foarte bine. Trebuie sa mai precizam faptul ca nationala Arabiei Saudite a castigat 3 Cupe ale Asiei, in timp ce adversara Japonia are in palmares 4 trofee continentale.

Ultima intalnire dintre cele doua formatii a avut loc in 2017 in preliminariile Campionatului Mondial si a fost castigata de Arabia Saudita cu scorul de 1-0, iar in acest duel recomandam pariorilor sa mizeze pe optiunea sub 2.5 goluri marcate, cotata cu 1.70, deoarece nici una dintre cele doua formatii nu va risca foarte mult in ofensiva.