Pariul zilei – 21.02.2016

Bilet realizat de Pariuri in 21 February, 2016. Postat in Pariul Zilei

Leverkusen vs Dortmund (21.02.2016) – ora 16:30
pariul zilei2Bayer Leverkusen si Borussia Dortmund vor fi puse fata in fata astazi de la ora 16:30 in cea de-a 22-a etapa a Bundesligii. Am ales pariul zilei de la acest joc, iar cota este una atractiva, de 1.67 in momentul de fata.
LeverkusenDortmund
Leverkusen vine dupa victoria importanta din Europa League, 1-0 vs Sporting in deplasare, echipa aratand din ce in ce mai bine si in campionat. Mai exact, Bayer a bifat doua succese si doua remize in 2016 in campionat, reintrand in Top 4 pentru moment. Vor lipsi cativa jucatori importanti, golgeterul Chicharito fiind in fruntea listei la ora actuala.Pe de alta parte, Dortmund nu are nici un fel de emotie in cursa pentru locul doi, cimentandu-si aceasta pozitie usor-usor. Echipa vizitatoare a castigat 10 puncte din 12 posibile dupa pauza de iarna, fiind si in cursa pentru Cupa Germaniei si Europa League in acelasi timp. Cei de la BVB au izbutit sa se impuna cu 3-0 in turul de acasa.
Pariuri Leverkusen vs Dortmund
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza – Da @ 1.67

  • Mergem pe un meci spectaculos si generos in reusite aici. In orice caz, ambele echipe au ofensive remarcabile si ne asteptam la goluri in ambele porti.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,