Pariul zilei – 21.04.2019

Bilet realizat de bonus in 21 April, 2019. Postat in Pariul Zilei

Freiburg – Borussia Dortmund

In lupta pentru titlul de campioana a Germaniei Borussia Dortmund nu are voie sa faca nici un pas gresit pentru a ramane aproape de marea rivala Bayern Munchen, deci in deplasarea de astazi de la Freiburg pariorii pot anticipa rezultatul final. Freiburg nu mai are nici o motivatie consistenta pe acest final de sezon, echipa antrenata de Christian Streich se afla pe locul 13, la o diferenta de 11 puncte fata de echipele care se afala in zona retrogradarii.

Aceasta relaxare s-a vazut si in etapele anterioare in care Freiburg a suferit doua infrangeri, totusi in cel mai recent meci disputat in fata propriilor spectatori Freiburg a obtinut un rezultat de egalitate in compania liderului Bayern Munchen. Speram ca Borussia Dortmund sa nu creeze astfel de surprize neplacute fanilor si sa obtina a doua victorie cu Freiburg din acest sezon.

Ultimul esec din deplasare a formatiei din Dortmund a fost tot in compania celor de la Bayern Munchen si s-a terminat cu un esec usturator pentru Borussia, scorul final fiind de 5-0 pentru bavarezi. In confruntarea de astazi vor lipsi mai multi jucatori importanti din lotul celor de la Freiburg si noi va propunem sa profitati de cota 1.50 care este acordata pentru un succes al Borussiei, un rezultat care o va aduce pe Dortmund la un singur punct de primul loc din Bundesliga.