Pariul zilei – 21.05.2019

Bilet realizat de bonus in 21 May, 2019. Postat in Pariul Zilei

Hermannstadt – FC Botosani

La primul sezon in Liga I gruparea Hermannstadt are ca obiectiv evitarea retrogradarii, iar pentru a-si atinge acest scop sibienii au nevoie de un rezultat pozitiv in confruntarea cu FC Botosani. Motivatia botosanenilor nu este atat de mare in aceasta partida deoarece formatia pregatita de Liviu Ciubotariu are un avans considerabil fata de echipele aflate in zona retrogradarii. Mai trebuie specificat faptul ca in ultimele 5 etape moldovenii au obtinut 4 victorii in care nu au incasat nici un gol, deci moralul oaspetilor de astazi ar trebui sa fie foarte ridicat.

Hermannstadt a reusit o singura victorie in ultimele 5 meciuri, succesul impotriva Concordiei Chiajna fiind si singura victorie obtinuta de sibieni pe teren propriu in Grupa de retrogradare. Cu cele 24 de puncte acumulate pana in prezent Hermannstadt inca mai are sanse reale sa evite intoarcerea in esalonul secund, dar antrenoru Vasile Miriuta va trebui sa isi foloseasca experienta sa pentru a imbunatati jocul ofensiv al sibienilor.

In formula de astazi a gazdelor poate evolua si Tiberiu Serediuc, un fotbalist care a fost adus de la FC Botosani si care isi cunoaste foarte bine adversarii de astazi. In concluzie, propunem pariorilor sa mizeze pe un succes al gazdelor pentru o cota de 1.90, un rezultat care ar fi crucial pentru mentinerea formatiei sibiene in Liga I.