Pariul zilei – 21.06.2014

Bilet realizat de Pariuri in 21 June, 2014. Postat in Pariul Zilei

St. Patricks vs Aberdeen (21.06.2014) – ora 18:00
pariul zilei2Cota pariului zilei de azi, 21 Iunie, se invarte undeva in jur de 1.73 la ora actuala si am ales-o de la un meci amical intre St. Patricks, echipa din prima liga a Irlandei, si Aberdeen, formatie din Scotia Premiership. Lovitura de incepere va fi data la ora 18:00.
St. PatricksAberdeen
St. Patricks se lupta la titlu in Irlanda, insa momentan campionatul este in pauza la ora actuala. Echipa irlandeza a disputat ultimul joc pe 13 Iunie, avand un avantaj din acest punct de vedere. Forma este una foarte buna, cu trei victorii si o remiza alba, marcand in total de 14 ori. St. Patricks este insa outsider la pariuri, venind si dintr-un fotbal inferior ce-i drept, spre deosebire de Aberdeen.Aberdeen isi incepe acum pregatirea pentru sezonul viitor, ultimul meci jucat de scotieni avand loc tocmai pe 11 Mai, scor 0-1 acasa in fata lui Motherwell in ultimul meci de campionat. De altfel oaspetii nu au incheiat stagiunea tocmai in forta, insa totusi sunt favoriti la pariuri, avand un lot mai solid. Cota pentru 2 solist este de 1.62 in momentul de fata la bet365.com.
Pariuri St. Patricks vs Aberdeen
Info pariuri sportive: Peste 2.5 goluri @ 1.73

  • Mizam in acest meci pe minim trei reusite, avand in vedere ca se intalnesc doua echipe deschise si fara aparari tocmai excelente. Mai mult decat atat, este un meci de pregatire, predispus unui numar mai mare de reusite, in mod normal.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!