Pariul zilei – 21.08.2015

Bilet realizat de Pariuri in 20 August, 2015. Postat in Pariul Zilei

Malaga vs Sevilla (21.08.2015) – ora 21:30
pariul zilei2Avem o cota atractiva de 2.00 pentru Pariul Zilei din aceasta vineri. Partida vine din Spania La Liga, acolo unde Malaga si Sevilla vor deschide noua editie a campionatului. Lovitura de start va avea loc la ora 21:30, ora Romaniei.
MalagaSevilla
Malaga vine dupa o vara foarte activa, cu sapte meciuri de pregatire. Gazdele au inceput modest, cu o singura victorie in primele patru amicale, insa mai apoi au urmat trei victorii din tot atatea jocuri, iar echipa se afla acum intr-o forma buna, avand moralul ridicat. Malaga a terminat pe noua in stagiunea precedenta.Pe de alta parte, castigatoarea Europa League, Sevilla, vine dupa doua meciuri spectaculoase, 4-5 vs Barcelona in Super Cupa Europei, si 4-6 in ultimul amical al verii, contra Romei. Andaluzii n-au stralucit in aceasta vara, insa meciurile oficiale prezinta un interes mai mare, astfel ca e firesc ca oaspetii sa se ridice usor-usor la nivelul asteptarilor.
Pariuri Malaga vs Sevilla 
Info pariuri sportive: Peste 2.5 goluri @ 2.00

  • Dupa ce am vazut in ultimele meciuri ale Sevillei, 4-5 vs Barca si 4-6 vs AS Roma, avem toate motivele sa ne asteptam la un nou spectacol, plus ca ultimul meci direct, in Mai 2015, chiar pe acest teren, s-a incheiat cu cinci goluri, 2-3 pentru andaluzi.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: