Pariul zilei – 22.01.2017

Bilet realizat de Pariuri in 22 January, 2017. Postat in Pariul Zilei

Chelsea vs Hull City (22.01.2017) – ora 18:30
pariul zilei2Chelsea si Hull City vor fi puse fata in fata diseara de la ora 18:30 in ultimul meci al zilei programat in Premier League. Pariul zilei vine de la acest duel, iar cota aleasa este una acceptabila, de 1.56 in momentul de fata.
Chelsea
Hull City
Chelsea poate profita din plin de pasii gresiti facut de contracandidatele la titlu, iar cu un nou succes astazi s-ar distanta la noua puncte de Tottenham, echipa de pe locul secund. Albastrii au 52 de puncte si un golaveraj de 45-15, iar la prima vedere putem spune ca nu au rivali in cursa pentru titlu. Conte si elevii sai au castigat 27 de puncte din 30 posibile pe teren propriu.De cealalta parte, Hull City a revenit sezonul acesta in Premier League, dar daca va continua in acelasi ritm este foarte posibil sa pice din nou. Tigrii sunt penultimii in clasament, cu 16 puncte si un golaveraj de 20-45, avand penultima aparare din tara. Hull are nevoie de victorie ca sa iasa din zona rosie a clasamentului, dar nu va fi deloc usor, realistic vorbind.
Pariuri – Chelsea vs Hull City
Info pariuri sportive  Chelsea -1.5 AH @ 1.56

  • Mizam pe superioritatea si pe forma echipei gazda diseara, astfel ca ne asteptam ca Chelsea sa se impuna la cel putin doua goluri diferenta in fata uneia dintre codasele clasamentului.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,