Pariul zilei – 22.03.2014

Bilet realizat de Pariuri in 21 March, 2014. Postat in Pariul Zilei

Marseille vs Rennes (22.03.2014) – ora 18:00
pariul zilei2Pentru ziua de azi, sambata 22 Martie, am ales drept pariul zilei din Franta Ligue 1, mai exact din primul meci al zilei ce le va pune fata in fata pe Marseille si Renne de la ora 18:00.
Meciul tur s-a incheiat la egalitate, scor 1-1, insa OM s-a impus ultima data acasa in fata lui Rennes, stagiunea precedenta, scor 3-1.
MarseilleRennes
Aflata intr-o forma slaba, cu numai cinci puncte castigate in ultimele cinci etape, Marseille nu mai spera la un loc pe podium, avand noua puncte in minus fata de Lille. Gazdele trag sperante la o pozitie de Europa League, si aceasta pusa sub semnul intrebarii in acest ritm. OM a picat pe sase in urma rezultatelor slabe, avand 44 de puncte si un golaveraj de 39-31, atacul neridicandu-se la asteptarile si pretentiile fanilor.De partea cealalta a baricadei se afla Rennes, echipa mult schimbata in rau fata de ultimii ani. Echipa vizitatoare are numai trei puncte deasupra zonei de retrogradare, iar in ultimele trei etape a pierdut toate meciurile. Rennes se afla pe 16, cu 31 de puncte, iar golaverajul de 34-37 nu este deloc unul rau pentru aceasta zona a clasamentului, ba din contra, este chiar de apreciat pentru o formatie ce lupta sa se salveze.
Pariuri Marseille vs Rennes 
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.73

  • Marseille nu este cea mai de incredere formatie la pariuri, insa noi am ales sa riscam pe victoria acesteia, in fata lui Rennes, echipa aflata in scadere de forma si net inferioara la orice capitol.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

Tags: , , , , , ,