Pariul zilei – 22.05.2014

Bilet realizat de Pariuri in 22 May, 2014. Postat in Pariul Zilei

Keflavik vs Hafnarjordur (22.05.2014) – ora 23:00
pariul zilei2Pentru pariul zilei de azi, 22 Mai, am ales o cota de 1.72 de la un meci din Islanda, si anume derby-ul etapei cu numarul cinci, intre Keflavik vs Hafnarjordur.
Partida va avea loc diseara de la ora 23:00 si va fi gazduida de arena Nettovollurinn din Keflavik.
Keflavik Hafnarjordur
In primele patru etape de campionat Kefavik a reusit trei victorii, la care se adauga si esecul de etapa trecuta. Astfel, cu nou puncte si un golaveraj de +4 gazdele se afla pe locul trei in clasament, la un singur punct de liderul cu care va da piept in acest meci. Keflavik a marcat de sase ori in primele trei etape, iar asta ne face sa credem ca are o forta ofensiva de luat in seama, in ciuda meciului slab facut etapa precedenta. Hafnarjordur pe de alta parte este liderul actual al clasamentului, asta dupa ce a obtinut trei victorii si o remiza in primele patru meciuri. , marcand in total de sase ori si primind un singur gol. Aceasta este abia a doua deplasare din acest campionat, oaspetii castigand-o pe precedenta cu 1-0 pe terenul celor de la KR Reykjavik, o alta formatie cu pretentii a campionatului.
Pariuri Keflavik vs Hafnarjordur
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza @ 1.72

  • Se intalnesc in acest meci doua dintre cele mai puternice formatii ale campionatului din Islanda in acest inceput de stagiune, iar noi ne asteptam la un meci incins, spectaculos, cu goluri si de-o parte si de alta.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,