Pariul zilei – 22.12.2014

Bilet realizat de Pariuri in 21 December, 2014. Postat in Pariul Zilei

Panathinaikos vs Kerkyra (22.12.2014) – ora 21:30
pariul zilei2Pentru ziua de luni, 22 Decembrie, va recomandam pariul zilei la o cota de 1.83 in acest moment. Meciul ales vine din Grecia Super League, acolo unde Panathinaikos si Kerkyra vor da piept incepand cu ora 19:30, ora Romaniei.
Panathinaikos Kerkyra
Panathinaikos vine dupa infrangerea suferita cu o etapa in urma, scor 2-4 pe terenul lui Xanthi, bifand astfel al patrulea esec din campionat. Trupa din Atena este a treia clasata in acest moment, cu 26 de puncte si cu un golaveraj de 22-15, fiind la cinci lungimi de PAOK si Olympiakos, ultima dintre ele avand si un meci in plus disputat in acest moment. Kerkyra nu este o formatie care sa emita pretentii foarte mari in acest moment. Oaspetii au reusit etapa trecuta abia a cincea victorie din actuala stagiune, indepartandu-se astfel la sase puncte de zona retrorgadarii. Cu 18 puncte in dreptul ei si cu un golaveraj de 16-18, Kerkyra ocupa pozitia a 12-a in momentul de fata.
Pariuri Panathinaikos vs Kerkyra
Info pariuri sportive: Panathinaikos -1.5 HA @ 1.83

  • Ne asteptam sa vedem un meci inclinat intr-o singura directie, iar Panathinaikos sa isi confirme superioritatea, avand si avantajul terenul propriu. Mizam astfel pe o victorie a gazdelor la minim doua goluri diferenta.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!