Pariul zilei – 22.12.2015

Bilet realizat de Pariuri in 22 December, 2015. Postat in Pariul Zilei

APOEL vs AEK Larnaca (22.12.2015) – ora 17:00
pariul zilei2Cota pentru pariul zilei de astazi, 22 Decembrie, este una foarte atractva, 2.05 in momentul de fata. Ne-am indreptat atentia catre campionatul Ciprului, acolo unde APOEL Nicosia si AEK Larnaca vor fi puse fata in fata de la ora 17:00.
APOEL AEK Larnaca
APOEL Nicosia are avantajul terenului propriu, insa dupa 15 etape scurse se afla pe pozitia a treia in clasament. Echipa gazda are 35 puncte in dreptul ei, fiind la un punct de primele doua clasate, AEK Larnaca si Anorthosis. Gazdele se lauda insa cu cel mai bun atac din campionat, de departe, golaverajul de 47-10 fiind de-a dreptul impresionant. Oaspetii se afla insa la conducere, cand vine vorba de clasamentului din First Division. Cum am spus, AEK Larnaca are un punct peste APOEL, 36 mai exact, plus un golaveraj foarte bun de 27-8. Atacul s-a prezentat excelent, insa si defensiva a fost la inaltime, fiind practic cea mai solida din Cipru. Probabil AEK Larnaca ar fi multumita si cu un egal aici.
Pariuri APOEL vs AEK Larnaca
Info pariuri sportive: Sub 2,5 goluri @  2.05

  • Asa cum am spus, cota pariului este una foarte atractiva si nu trebuie neglijata. Se intalnesc doua dintre cele mai solide defensive din Cipru, ambele cu o medie de sub un gol primit pe meci pana acum.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,