Pariul zilei – 23.03.2019

Bilet realizat de bonus in 23 March, 2019. Postat in Pariul Zilei

Georgia – Elvetia

Selectionata Elvetiei va incepe astazi o noua campanie de calificare la un Campionat European, iar prima adversara din aceste preliminarii va fi Georgia intr-o partida din care pariorii isi pot majora veniturile. Elvetia este una dintre favoritele la calificare din Grupa D, pe langa Georgia celelalte formatii din grupa sunt Danemarca, Irlanda si Gibraltar, insa fotbalistii elvetieni au mai multa experienta in turneele finale anterioare.

La Campionatul Mondial organizat in Rusia anul trecut, selectionata pregatita de Vladimir Petkovic a ajuns pana in optimiile competitiei si cel mai important rezultat a fost un egaul cu Brazilia. Georgia nu s-a calificat niciodata la un turneu final, iar din formula actuala a gazdelor se remarca fundasii centrali Solomon Kvirkvelia si Davit Khocholava care vor avea o misiune foarte dificila astazi deoarece Elvetia are foarte multi jucatori care evolueaza in campionatele puternice ale Europei.

Printre cei mai cunoscuti membri ai echipei elvetiene ii vom aminti pe Granit Xhaka si Stephan Lichtsteiner de la Arsenal Londra, Ricardo Rodriguez de la AC Milan sau Xherdan Shaqiri care evolueaza pentru Liverpool. Elvetia a fost prezenta la Campionatele Europene din 2016, 2008 si 2004 , iar o victorie cu Georgia va aduce pariorilor cota 1.65 si pentru oaspetii acestei partide va aduce un plus de incredere inaintea confruntarii cu Danemarca.