Pariul zilei – 23.05.2014

Bilet realizat de Pariuri in 22 May, 2014. Postat in Pariul Zilei

Shamrock Rovers vs Bohemians (23.05.2014) – ora 22:15
pariul zilei2Pariul zilei de azi, 23 Mai, vine din Irlanda Premier League, mai exact de la partida dintre Shamrock Rovers si Bohemians, partida din cadrul etapei cu numarul 14 a campionatului, gazdele fiind favoriti certi la toate agentiile in meciul de pe Tallaght Stadium din Dublin.
Shamrock Rovers Bohemians
Shamrock Rovers vine dupa infrangerea cu St. Patrick’s in Senior Cup, insa etapa trecuta s-a impus cu 1-0 acasa in fata nou-promovatei Athlone. Gazdele ocupa un onorabil loc trei in momentul de fata, cu 27 de puncte in dreptul lor si un golaveraj de +9, avand pretentii destul de mari de la actuala stagiune, si anume clasarea pe podium si implicit pe un loc de cupa europeana. Doar doua puncte ii despart pe gazde de liderul Dundalk. Bohemians se numara printre cele mai slabe formatii din clasament, fiind a zecea clasata din 12, cu 12 puncte adunate in 13 etape si un golaveraj slab, de -3. Oaspetii nu au emotii privind lupta la retrogradare, Athlone fiind de departe veriga slaba in actualul sezon, echipa care a strans un singur punct. In ultimele cinci meciuri oficiale Bohemians a bifat o victorie, doua egaluri si doua esecuri.
Pariuri Shamrock Rovers vs Bohemians
Info pariuri sportive: Shamrock -1.0 HA @ 1.77

  • Ne asteptam ca diferenta din clasament, dar si forma de moment mai buna a gazdelor sa isi spuna cuvantul, iar Shamrock sa obtina o victorie fara emotii acasa in fata lui Bohemians, una din codasele clasamentului.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , , ,