Pariul zilei – 23.06.2015

Bilet realizat de Pariuri in 23 June, 2015. Postat in Pariul Zilei

Suduva vs Zalgiris (23.06.2015) – ora 19:00
pariul zilei2Campionatul din Lituania se afla la cea de-a 17-a etapa din aceasta editie, iar atractia principala le va avea ca protagoniste pe Suduva si Zalgiris. De aici a fost ales si pariul zilei de astazi, cu echipa oaspete favorita, iar cota pariului de 2.00 la Sportingbet.
Suduva Zalgiris
Suduva este una dintre formatiile cu pretentii de podium in momentul de fata. Mai exact, trupa gazda ocupa locul patru, la numai trei lungimi de Top 3. Gazdele au strans 27 de puncte pana acum si se lauda si cu un golaveraj admirabil de 32-17, doar doua echipe stand mai bine dpdv ofensiv. Etapa trecuta Suduva a pierdut, 1-2 cu Spyris Kaunas, locul 5. Zalgiris in schimb se afla intr-o situatie ceva mai buna, luptand pentru titlu cot la cot cu Trakai. Momentan echipa se afla pe locul doi in clasament, cu 40 de puncte, la egalitate cu principala contracandidata, dar cu un golaveraj superior, avand cel mai bun atac, 45 de reusite, si cea mai solida aparare din Lituania, cu doar 12 goluri incasate.
Pariuri Suduva vs Zalgiris
Info pariuri sportive: 2/2 @ 2.00

  • Am riscat destul de mult la acest meci, insa si cota de 2.00 este foarte atractiva. Am mers pe o dominatie clara a oaspetilor, cu preluarea avantajului din prima repriza si cu victorie al final.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!