Pariul zilei – 23.07.2016

Bilet realizat de Pariuri in 23 July, 2016. Postat in Pariul Zilei

Astra vs Dinamo (23.07.2016) – ora 21:00
pariul zilei2Atractia principala din prima etapa a noului sezon de Liga 1 va avea loc diseara de la ora 21:00 la Giurgiu, punandu-le fata in fata pe Astra Giurgiu si Dinamo Bucuresti. Am ales o cota foarte atractiva pentru pariul zilei, o cota de 2.35 mai exact.
Astra
Dinamo
Astra Giurgiu a inceput sezonul cu dreptul, castigand Super Cupa Romaniei in fata CFR-ului, scor 1-0 acum fix o saptamana. Campioana Ligii 1 a fost neinvinsa in amicalele verii, pregatindu-se acum de startul in preliminariile Champions League. Astra va da piept cu FC Copenhaga, echipa pe care a invins-o cu 1-0 intr-un amical disputat pe 3 Iulie.Dinamo n-a impresionat vara aceast la nici un capitol, cu atat mai putin la transferuri, pierand chiar cativa jucatori de baza precum Bicfalvi, Puljic sau Essombe. Elevii lui Andone au castigat un singur meci din cinci in amicalele verii, 11-0 in fata lui Zeleznicar, o formatie de amatori. Cainii rosii au mai bifat trei remize si o infrangere.
Pariuri – Astra vs Dinamo
Info pariuri sportive 1 solist @ 2.35

  • Astra are un lot superior din multe puncte de vedere in acest moment, plus ca Dinamo trece printr-o schimbare destul de masiva, pierzand cativa jucatori de baza vara aceasta. Riscam pe o cota frumoasa pentru victoria Astrei diseara.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!