Pariul zilei – 23.08.2015

Bilet realizat de Pariuri in 23 August, 2015. Postat in Pariul Zilei

Anderlecht vs Lokeren (23.08.2015) – ora 15:30
pariul zilei2Cota pentru Pariul Zilei de astazi, 23 August 2015, este ceva mai mica decat de obicei, si anume 1.53 in oferta Sportingbet. Meciul cu pricina vine din Belgia Jupiler League, acolo unde Anderlecht va da piept cu Lokeren.
Anderlecht Lokeren
Anderlecht a inceput in forta campionatul, cu doua victorii in primele doua meciuri, insa apoi echipa a suferit, venind dupa doua etape in care si-a trecut in cont un singur punct. Astfel, fosta campioana a Belgiei are sapte puncte si un golaveraj de 7-6, fiind la trei lungimi de Oostende si St. Truiden, primele doua clasate la ora actuala. De partea cealalta, Lokeren a inceput modest campionat, cu doua puncte castigate in primele trei partide. A urmat apoi si primul succes din noul campionat, 2-0 vs KV Mechelen, iar echipa spera sa continue pe aceasta panta ascendenta, insa nu va fi deloc usor pe terenul lui Anderlecht, cea mai solida formatie din Belgia probabil.
Pariuri Anderlecht vs Lokeren 
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.53

  • Desi forma gazdelor a suferit in ultimele saptamani, mizam totusi pe victoria acestora, avand un lot net superior in comparatie cu Lokeren, iar toate argumentele sunt de partea lor.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!