Pariul zilei – 23.09.2014

Bilet realizat de Pariuri in 22 September, 2014. Postat in Pariul Zilei

Hoffenheim vs Freiburg (23.09.2014) – ora 21:00
pariul zilei2Pariul zilei de marti, 23 Septembrie, vine din Germania Bundesliga, din etapa cu numarul cinci. Hoffenheim va primi vizita lui Freiburg in aceasta runda intermediara, meciul urmand sa inceapa de la ora 21:00, iar cota aleasa de noi este de 1.62. Sezonul trecut cele doua echipe au oferit doua remize, 3-3 pe acest teren si 1-1 pe terenul lui Freiburg.
Hoffenheim Freiburg
Hoffenheim are un inceput de sezon asa cum probabil isi dorea. Echipa a trecut de primul meci in Cupa Germaniei, iar in Bundesliga este neinvinsa dupa patru etape, avand doua victorii si doua remize. Cu opt puncte si un golaveraj de 6-2, Hoffenheim este a treia in clasament, diferenta dintre ea si primele doua clasate facand-o in acest moment doar golaverajul. Freiburg de partea cealalta a baricadei se numara printre cele sase formatii ale campionatului care nu s-au lipit de victorie momentan. Echipa oaspete si-a trecut in cont doua victorii si doua remize, iar cu un golaveraj de 3-6 se afla doar pe un dezamagitor loc 14. Golaverajul este cel care tine echipa deasupra zonei de retrogradare inaintea acestei etape.
Pariuri Hoffenheim vs Freiburg
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.62

  • Hoffenheim este pe val in acest debut de campionat, iar in fata lui Freiburg, pe teren propriu, ne asteptam la o victorie din partea echipei gazda, cota fiind destul de tentanta in conditiile actuale.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,