Pariul zilei – 24.02.2015

Bilet realizat de Pariuri in 23 February, 2015. Postat in Pariul Zilei

Watford vs Rotherham (24.02.2015) – ora 21:45
pariul zilei2Watford si Rotherham vor fi puse fata in fata marti seara de la ora 21:45 in cea de-a 33-a etapa din Anglia Championship, a doua liga engleza. De aici am ales si noi pariul zilei, cota pariului nostru fiind de 1.70 in momentul de fata.
Watford Rotherham
Watford este una dintre candidatele la locurile de promovare, luptand cel putin pentru play-off in actuala stagiune. Gazdele ocupa locul sase in acest moment, ultimul care duce in play-off, cu 56 de puncte, la patru lungimi de pozitia secunda care promoveaza direct. Golaverajul de 63-40 reliefeaza forta ofensiva a echipei. Rotherham se afla intr-o situatie total diferita, la polul opus al clasamentului, fiind prima peste zona de retrogradare. Oaspetii au 34 de puncte si un golaveraj de 32-46, ocupand locul 21. Trei puncte au cei de la Rotherham peste zona rosie, iar un rezultat bun in deplasarea de marti seara le-ar asigura probabil linistea cat de cat.
Pariuri Watford vs Rotherham
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.70

  • Watford e echipa mai buna din majoritatea punctelor de vedere in acest moment, cu o forma superioara, plus ca are si avantajul terenului propriu, astfel ca ne orientam catre victoria acesteia.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!