Pariul zilei – 24.02.2016

Bilet realizat de Pariuri in 23 February, 2016. Postat in Pariul Zilei

Dinamo Kiev vs Manchester City (24.02.2016) – ora 21:45
pariul zilei2Dinamo Kiev si Manchester City se vor duela diseara de la ora 21:45 in faza optimilor de finala din UEFA Champions League, englezii fiind mari favoriti sa se califice in faza sferturilor de finala.
Dinamo KievManchester City
Ucrainienii au dezavantajul ca nu au mai sustinut un meci oficial de peste doua luni de zile. Totusi in pauza de iarna Dinamo Kiev a sustinut nu mai putin de 13 meciuri amicale, osciland intre evolutii bune si modeste. Dinamo Kiev n-a mai pierdut acasa de pe 16 Octombrie, 0-3 cu Shakhtar Donetsk in campionatul intern.Manchester City se afla intr-o forma modesta la ora actuala, venind dupa trei esecuri consecutive, incasand zece goluri in aceasta perioada. Cetatenii par sa aiba sanse mici in cursa pentru titlu in EPL, dar mai au timp sa recupereze distanta fata de lider. Aguero si compania au pierdut doar una din ultimele cinci deplasari oficiale.
Pariuri Dinamo Kiev vs Manchester City
Info pariuri sportive: Man City DNB @ 1.55

  • Cetatenii se vor axa de acum inainte in principal pe Liga Campionilor si probabil pe campionatul intern. Ne asteptam la o victorie a englezilor, cu returnarea mizei in caz de egalitate.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,