Pariul zilei – 24.03.2014

Bilet realizat de Pariuri in 24 March, 2014. Postat in Pariul Zilei

Gaziantepspor vs Fenerbahce (24.03.2014) – ora 20:00
pariul zilei2Cea de-a 26-a etapa din Turcia Superliga se va incheia cu un duel foarte interesant azi de la ora 20:00, duel intre Gaziantepspor si Fenerbahce, pariul zilei de azi avand o cota de 1.80.
Fenerbahce a castigat toate cele patru meciuri directe din 2012 pana acum, toate meciurile fiind de over 2.5, iar scorul general fiind de 11-3.
GaziantepsporFenerbahce
Gaziantepspor spera intr-un loc de Europa League, la ora actuala fiind noua echipe in Turcia care se lupta pentru locul patru, diferenta intre locul 4 si locul 12 fiind de numai patru puncte. Gaziantepspor are 35 de puncte si se afla pe pozitia a zecea, insa o victorie azi pe teren propriu contra liderului ar duce-o pe locul cinci, mai ales ca toate echipele de deasupra ei cu care este in lupta directa au calcat stramb. Gazdele au un golaveraj slab, de 30-40.Liderul la zi al campionatului din Turcia, Fernerbahce, se poate distanta la sapte puncte in fruntea clasamentului de urmatoarea clasata, Besiktas, plus ca va avea si un meci in minus dupa aceasta runda. Kuyt si compania au un total de 54 de puncte dupa 24 de partide si se lauda cu cel mai bun atac din Turcia, golaverajul echipei oaspete fiind de 53-27. De precizat ca toate cele patru infrangeri ale oaspetilor au venit in deplasare.
Pariuri Gaziantepspor vs Fenerbahce 
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.80

  • Gaziantespor este o formatie de mijlocul clasamentului, in timp ce Fener a dominat stagiunea curenta, iar un pas gresit in aceasta depalsare le-ar da emotii si mai mari oaspetilor in ceea ce priveste castigarea titlului in Turcia, astfel ca victoria este obligatorie.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

Tags: , , , ,